Lidmaatschap

Schietsportvereniging Le Cartouche maakt graag kennis met nieuwe (aspirant-)leden.

U bent geïnteresseerd? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend op afspraak onze accommodatie (legitimatie verplicht). Let op: Bezoek is alleen mogelijk indien dit minimaal 1 week van tevoren per email is aangemeld.

Een bestuurslid zal u tijdens deze afspraak in onze accommodatie rondleiden en al uw (mogelijke) vragen omtrent lidmaatschap, faciliteiten en schietdisciplines beantwoorden. Tevens kan dit bestuurslid u eventueel voorzien van een inschrijfformulier en een aanvraagformulier voor een Verklaring Omtrent het Gedrag t.b.v. het beoefenen van de schietsport. Sinds het van kracht worden van de nieuwe Circulaire Wapens en Munitie 2016 is deze ook verplicht voor het (verplichte) lidmaatschap van de KNSA.

Opzeggen

Mocht u besluiten het lidmaatschap op te willen zeggen, dan dient u dit schriftelijk (brief of e-mail) te doen.

SV Le Cartouche  KNSA Totaal
12 t/m 17 jaar
(Junior-schutters-B/C)
€ 95,00 € 17,00 € 112,00
18 t/m 20 jaar
(Junior-schutters-A)
€ 160,00 € 22,00 € 182,00
21 jaar en ouder
(Senior-schutter)
€ 225,00 € 42,50 € 267,50

€ 30,00 contributie kan worden terugverdiend door vrijwilligerswerk.

Entreegeld

Senior-schutters betalen bij de KNSA € 35,00 entreegeld. Junior-schutters zijn gratis.

Korting Gezinsschutters

Elk 2de en volgend gezinslid krijgt bij Schietsportvereniging Le Cartouche € 30,00 korting op de contributie. Bij de KNSA krijgen Senior-schutters en Junior-schutters-A € 5,00 korting op de contributie.