Sterke seizoensstart silhouette schutters Le Cartouche

Traditiegetrouw vond de eerste wedstrijd van het internationale silhouette seizoen plaats in het Franse Volmerage-les-mines op het fraaie Eurostand schietsportcentrum.

Namens Le Cartouche gaven Ernst Monteiro en Peter van den Bandt acte de présence. In een sterk internationaal deelnemersveld was het Ernst Monteiro die in de klasse Small Bore Pistol de overwinning voor zich opeiste met een nieuw persoonlijk (wedstrijd) record van 28/40.

Even leek Peter van den Bandt in de Big Bore Production klasse dit succes te evenaren, echter met een schot buiten de tijd op de laatste afstand waren de kansen op de eindoverwinning verkeken. Met een score van 39/40 eindigde Peter met een 3de plaats nog net op het podium.
Al met al een sterke seizoensstart voor beide Cartouche schutters. Mocht u interesse hebben in het silhouette schieten, maak een afspraak met Ernst of Peter. Elke vrijdagavond in de even weken wordt er op de 100m baan silhouette geschoten.